Hrr do hurá


Mám chuť jásat.



Máte taky chuť chovat se divně? Jásejte se mnou! Ale jak budeme jásat? Totiž, jaké citoslovce k tomu použijeme? Budeme mít každý nějaké svoje unikátní, nebo se dohodneme na jednom společném? Demokraticky pochopitelně (tzn. menšina má smůlu). Teď ještě určit, kdo nám bude předjásávat. To abychom v tom měli nějaký pořádek. Sikar by se na podobné kraviny hodil, ale toho je teď všude plno. Až se občas bojím, že když otevřu skříň, najdu tam plchy.


Mohli bychom si půjčit Khorse. Tomu bude stačit pivo. Nebo dvě. Tak tedy, já všechno domluvím a až s tím bude Khors souhlasit, začneme se bavit o způsobu jásání. Jestli někdo v té době nebude mít na jásání náladu, bude si holt muset jásat do zásoby. To mi připomíná onen slavný výrok NEJÁSÁM. A proto raději změníme téma.


Jak jsem sliboval, anglický článek již existuje. Ti z vás, kteří mají chuť zahrát si najdi pět set chyb, mohou začít zde.


Nejnovější šneky sice ještě nevidíte (rozhodně ne tady), ale zato se můžete modlit, aby mne zase nechytla lenost. Nebo nedostatek času, lepra, pud sebezáchovy, aj. Modlitby prosím směřovat sem.


Mé cestování za motocykly mne sice stálo pořádný spánek a zbytek bílé barvy obličeje, ale zato jsem dostal nápad na motorkářský dialog. A jak jistě víte, dialogy Jodidovy a zjevení Kaunazovo se nachází támhle.


Ještě, že ten _________________ (doplňte vhodné oslovení) nemá těch blogů víc, co? Toho smíchu si nevšímejte. Je tady poslední dobou jako doma…